Thursday, July 21, 2016

Pakelkite savo krūtinę - atrodysite kur kas geriau

Jei Jums norisi pagerinti savo išvaizdą, atjaunėti ir mėgautis gyvenimo kokybe - pakelkite savo krūtinę. Taip, tai tikrai įmanoma ir nėra labai sunku, tačiau tam reikalingas chirurginis įsikišimas. Kad ir kaip baisiai tai skambėtų, krūtinės pakėlimas nėra labai sudėtingas procesas ir trunka pakankamai neilgai. Įsitikinkite tuo pati.
Pradėkime nuo to, jog dažna moteris, perkopusi 40 pradeda nesidžiaugti savo krūtine. To priežasčių labai daug, o viena dažniausių - gimdymas ir žindymas. Tačiau reikia nepamiršt ir paveldėjimo bei kitų rizikų. Bet kuriuo atvejų, priežastys nėra pačios svarbiausios, kur kas svarbiau yra tinkamai problemą išspręsti, o krūtinės pakėlimas yra būtent tai, kas padeda atgauti prarasta formas, jaunatviškumą.
Pakoregavus laiko paliekamus ženklus ir pakėlus krūtinę pastebimas moterų džiugesys, padidėjęs pasitikėjimas savimi, pagerėjusi savivertė, gyvenimo kokybė. Tai - labai svarbu, netgi kur kas svarbiau nei estetika, kuri įprastai akcentuojama pirmiausiai. Siūlome dvejojančioms apie tai pagalvoti - gera savijauta tikrai yra svarus argumentas pasielgti vienaip ar kitaip.
Geriau atrodanti ir savimi pasitikinti moteris, kaip bebūtų, geba pasiekti daugiau. Žinoma, svarbiau antroji dalis, tačiau be tikėjimo savo išvaizda sunku pasitikėti savimi kai kuriose srityse ir galiausiai nepasiekiama išsikelto tikslo, norimo rezultato. Ar tai būtų darbas, ar kokia kita gyvenimo sritis - pasitikėti savimi labai svarbu.
Tūkstančiai moterų, kurioms jau buvo atlikta krūtinės pakėlimo operacija, savo draugėms gali tik rekomenduoti nesnausti ir suskubti konsultuotis pas specialistus. Gydytojas įvertins Jūsų krūtinės situaciją, patars, kuris korekcijos metodas Jums tinkamiausias. Jei tenorite kilstelėti krūtinę tai operacija gana paprasta, kiek daugiau darbo gydytojams yra norint padidinti krūtų apimtis, tačiau ir tai šiuolaikiniais metodais yra gana greitos ir paprastos operacijos, nesukeliančios didesnių nepatogumų moterims bei nekeliančios komplikacijų rizikos. Tiesiog pasitikėkite gerai žinomais, profesionaliais gydytojais, kurie geba atlikti kokybiškas operacijas ir nudžiuginti moteris puikiai rezultatais.
Bijote, dvejojate? Tiesiog pasikonsultuokite ir galbūt chirurgas Jus atkalbės arba paskatins, nes kiekvienas atvejis yra individualus, neretai problema slypi net ne krūtinėje, o pačiame žmoguje, jo mintyse.

No comments:

Post a Comment